Piknik ob Savinji v Zgornji Savinjski dolini v ŠC Jakop z možnostjo nočitve

Piknik ob Savinji v Zgornji Savinjski dolini v ŠC Jakop lahko organizirate... 

Prostor lahko najamete ali organizacijo prepustite nam. Priskrbimo lahko tudi catering, velik prireditveni šotor ter prisluhnemo vašim željam in potrebam.

...na prostoru, opremljenem z velikim tiganom, velikim hladilnikom, tekočo vodo, dovolj mizami in klopmi ter senčniki, pijačo (in tudi sebe ob veliki vročini) lahko hladite tudi v bližnjem potočku, kjer kristalno čista Savinja polni bližnji ribnik.

 

Piknik pri ŠC Jakop ob potočku Piknik pri ŠC Jakop ob potočku Piknik ob Savinji v Zgornji Savinjski dolini - odbojka na mivki
Piknik - bar s pijačami in sladkarijami

 

Zraven je naš bar, ki je bogato založen z alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami. Tudi za sladokusce je poskrbljeno - v zamrzovalni omari imamo polno lučk in kornetov, za zahtevnejše pa poskrbi bližnja slaščičarna iz katere vam lahko pripeljemo sladke dobrote. Zazibate se lahko ob zvokih žive glasbe ali si muzikante pripeljete kar s sabo.

Piknik prostor je na izredno mirni in odmaknjeni lokaciji, lahko poskrbimo tudi za popolno zasebnost.
Z ene strani ga obdaja borov gozdiček, proti vzhodu pa se preko travnika odpira pogled na bližnje jezero in ribnik, kjer si lahko nalovite rib in si jih spečete na žaru.
 
Piknik ob Savinji v Savinjski dolini - Pogled iz zraka na lokacijo ŠC Jakop
Otroci se lahko gugajo in po mili volji skačejo po trampolinu. Piknik v ŠC Jakop - bar s pijačami in sladkarijami Piknik v ŠC Jakop - parkirišče, v ozadju bar s pijačami in sladkarijami

Za nočitev je v bližini veliko namestitvenih kapacitet,
odločite pa se lahko tudi za ugodno in prijetno spanje na idiličnem, lesenem podstrešju v dveh nadstropjih nad našo čolnarno. Za Savinjo je prijeten prostor za postavitev šotora ali za romantičen odmik od vrveža.

 Za več informacij prosimo pošljite vprašanje preko strani o stiku (kliknite tu) ali pokličite na MOBI: 031 335 002, 041 818 348


 Po hrani in pijači pa se lahko pri nas še pošteno razmigate: Lahko se preizkusite v zabijanju žebljev v tnalo, lahko si kakšno družabno igro prinesete tudi s sabo. Prostora je dovolj. V baru vam postrežemo z raznovrstnimi pijačami, toplimi napitki, tu so tudi sanitarije in tuši.